tennisles

Onze tennisleraar

De tennislessen bij ons op de vereniging worden tot najaar 2023 verzorgd door Uw-Sport. Jan Jaap Uiterwijk Winkel is de drijvende kracht achter Uw-Sport. Van zijn 8ste tot zijn 17e beoefende Jan Jaap fanatiek en op hoog niveau de tennissport. Hij stond op nummer 1 van de ranglijst van Nederland bij de jeugd. Hij volgde verschillende trainingen in het buitenland en speelde bij Jong Oranje. Jan Jaap heeft indrukwekkende successen op zijn naam staan waaronder een 2e plaats op het EK landenteams jeugd t/m 14 jaar in Frankrijk. 

Wij zijn zeer blij en trots dat onze leden tot oktober 2023 de mogelijkheid hebben les te nemen bij Jan Jaap en zijn collega Robbert Pont. Wij zijn met geintresseerden in gesprek die de lessen vanaf najaar 2023 willen gaan verzorgen. Zodra duidelijkheid informeren wij via deze pagina op de website. 

 

 

Tennis

Techniek, tactiek en mentale kracht zijn belangrijke elementen in de tennissport. UW-Sport besteedt veel aandacht aan deze onderdelen. Tennis is een solosport, een mentaal spel waarin geleerd wordt met tegenslagen om te gaan. Het is dan ook een sport die gezond is voor lichaam en geest.

UW-Sport verzorgd bij ons op de vereniging tennislessen voor alle leeftijden en op alle niveaus. Naar behoefte worden de lessen gegeven op smashcourt of gravel. Er kan op onze banen vrijwel het gehele jaar rond gelest worden.

Om tennisles te krijgen van Jan Jaap moet je lid zijn van onze vereniging. Vanzelfsprekend mag je eerst kennismaken met tennis en onze trainer. Je mag 5 lessen volgen zonder lidmaatschap. Als je na die 5 lessen door wil lessen dan dien je een lidmaatschap aan te gaan. 

Conditietraining

Een goede conditie is van groot belang. Het bevordert het uithoudingsvermogen en maakt de weerstand groter. Kortom, je voelt je fitter en gezonder wanneer je conditie op peil is. Dat is prettig op de tennisbaan maar vanzelfsprekend ook in het dagelijks leven. 

Naast tennisles geeft UW-Sport ook bootcamptraining in groepsverband voor alle leeftijden. Een bootcamp is een full body workout en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, op alle niveaus. Het accent van een bootcamp training ligt op afvallen en het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid. De lessen worden aangepast aan het niveau en de leeftijd van de deelnemers en starten en eindigen in ons clubhuis. Na afloop wordt er altijd gezellig nagepraat onder het genot van een kop koffie of thee. 

Bootcamptrainingen volgen kan zonder lidmaatschap van onze vereniging. 

Contact

Wil jij je aanmelden voor een tennisles, een bootcamptraining of wil je meer informatie neem dan contact op met Jan Jaap Uiterwijk Winkel.

06-52014944  -  [email protected]