Tennissen in een bosrijke omgeving

Tennissen midden in de natuur!

HLTC Spaarbankbos werd opgericht in 1913 en is daarmee één van de oudste tennisverenigingen van Nederland. Onze vereniging speelt al geruime tijd midden in het Spaarbankbos, is goed bereikbaar, heeft volop parkeermogelijkheden en beschikt over een prachtig tennispark met 4 smashcourt- en 4 gravelbanen waardoor er het gehele jaar gespeeld kan worden. Onze vereniging heeft een gezellig clubhuis en deels overdekt terras waar tegen zeer schappelijke prijzen nog wat "na-getennist" kan worden. 

Het gehele jaar door worden er diverse toernooien en evenementen georganiseerd voor jong en oud, voor ervaren en voor nog wat minder ervaren leden.

Veel van onze leden spelen in teamverband mee met de voor- en najaarscompetiite van de KNLTB.

Elke woensdagavond is er een "Toss-avond" speelsterkte 9. Elke vrijdagavond is er een "Toss-avond"  voor speelsterkte 6/7/8. Op deze avonden zijn alle leden welkom en wordt er naar behoefte dubbel- en/of enkelspel gespeeld.

Al onze leden kunnen deelnemen aan zowel de laddercompetitie Enkel als de laddercompetitie Dubbel.

Bovenstaande activiteiten bied leden de mogelijklheid zichzelf sportief te meten met anderen, nieuwe leden te leren kennen en nieuwe tennismaatjes te vinden