Terug op het oude nest, onze nieuwe groundsman.

12 februari 2023


Terug op het oude nest. Onze nieuwe groundsman stelt zich graag aan u voor.

Wij verheugen ons op de samenwerking en wensen Tom mooie momenten en prettige contacten op ons park. 

Jaap, Werner, Beanca, Michiel, Wendy en Peter Paul

--------------------------------------------------------------------------------------

Beste leden HLTC,

Na vele jaren ben ik weer terug bij de fantastisch gelegen tennisclub in het Spaarbankbos. Hier ben ik opgegroeid als tennisser, heb er vele uren doorgebracht, gespeeld in het 1e team (Bariet) en leuke tijden beleefd (Espelkamp).

Mijn naam is Tom Lodewijk, inmiddels alweer 59 jaar, woonachtig in Hoogeveen. De laatste jaren leef ik vrijwel op de tennisbanen zowel als speler, trainer en als groundsman/parkbeheerder. Zelf speel ik competitie in Duitsland (Oldenburg). Via via ben ik weer in contact gekomen met mijn oude vereniging met de vraag of ik wat kon betekenen voor de club omdat de wekelijkse onderhoudsploeg, zeer begrijpelijk, het kalmer aan wilde gaan doen. Gezien mijn verleden bij de club heb ik de klus aangenomen, zijn er afspraken gemaakt voor het jaar 2023, wordt er regelmatig geëvalueerd, en aan het eind van het jaar gekeken of beide partijen nog tevreden zijn.

Mijn doel gaat worden om park en banen van de HLTC er zodanig uit te laten zien dat u, als lid, blij en trots bent om hier te spelen, gezellig koffie te drinken, en een drankje te bestellen in de mooie kantine. Hoe mooi zou het zijn als de gasten op het park zouden zeggen; "Wat is dit een mooi tennispark!".

Dit kan ik natuurlijk niet alleen. Er blijft gelukkig een grote groep vrijwilligers actief, en aan u, de leden, vraag ik het volgende, eigenlijk niets bijzonders;

-afval in de afvalbakken

-tennisschoenen afkloppen op de baan of boven de roosters 

-met schone schoenen kantine en kleedkamers binnenlopen

-gehele baan vegen, dus ook buiten de lijnen (tegen mos etc.)

-fietsen in of bij de fietsenrekken

-tafels en stoelen weer terug op de plek zetten

Belangrijk is ook om te weten dat om de banen langdurig goed te houden er soms iets is wat u als lid wellicht op dat moment niet goed uitkomt; gravel niet bespeelbaar, smashcourt niet bespeelbaar wegens opdooi, lawaai bladblazer en groot onderhoud. Erger u dan niet, uiteindelijk heeft iedereen er baat bij.

Via de website zal ik u op de hoogte houden wat er gebeurt op park en banen.

Laten we er samen iets mooi van maken!!!

We spreken elkaar op de club, vriendelijke groet,

Tom Lodewijk

 

                                                                                  

Nieuwscategorieën